תוכנית מכונת הלידים › פורומים › קורס מכונת הלידים – פורום התמיכה › בעיה עם תוכנת cleantalk, נושא זכויות יוצרים
- This topic has 0 תגובות, משתתף 1, and was last updated לפני 7 שנים, 3 חודשים by
יפה כהן.
- מאתתגובות
- נובמבר 21, 2017 בשעה 4:19 pm #371
[19/11, 23:19] יפה כהן: אורי בוקר טוב, תוכנת cleantalk מסמנת הודעות רגילות כ ספאם. ראשית מה עושים כדי להסיר את ההודעה mark as spam מההודעה שכבר פירסמתי
שנית איך בודקים שהתוכנה לא מוחקת הודעות חיוניות חדשות – כאשר לא מגיעות אלי כלל הודעות למייל? תודה
[19/11, 23:20] יפה כהן: אורי בנוסף לשאלתי, אני שמחה לציין שניסים עשה היום חקר מילות מפתח והעביר לי.
תודה על תרומתך לכך.
[20/11, 16:11] יפה כהן: אורי יתכן והשירות שלבם ישתפר אם אשלם להם או שזה לא קשור? כרגע זה נראה שהם פשוט מסמנים את כל ההודעות כהודעות זבל באופן אוטומטי וזה פחות מתאים כמובן.
יש לך מושג?
[20/11, 16:33] יפה כהן: אורי, שאלה נוספת, הוספתי באתר סרטון החוג צילום שלי בבתי ספר עם שיר שהורדתי מיוטיוב השיר מופיע באתר soundcloud שהוא בד”כ אתר להורדות מוסיקה בחינם. הפעם אני לא בטוחה כי כשקניתי את השיר דרך הקישור שם הם מותירים לשלוח את השיר כמתנה אך לוא דווקא לשים אותו באתר/כפירסומת. יחד עם זאת נתתי קרדיט בסרטון ליוצרי המוסיקה וגם בשורה מתחת לסרטון כפי שתוכל לראות כאןhttp://www.hafakatclipim.com/לימודי-צילום-ועריכה/
אני זוכרת שנאמר לי שגוגל לא אוהב שמפירים זכויות יוצרים והוא עלול להקביל את קידום האתר.
ראיתי שביוטיוב מי שהעלו כתבו משהוא (ליוצרים כנראה) כגון:
אין לנו זכויות ואם תבקשו נוריד מיד את השיר.
עד כה זה נראה שיש הרבה צפיות והיוצרים משאירים את זה ככל הנראה זה מתאים גם להם שזה ישאר ויפיץ את המוזיקה שלהם.אם אכתוב שורה דומה באתר שלי לגבי האפשרות מבחינתי להוריד את השיר אם ידרשו, האם להבנתך המקצועית זה מספיק?
תודה. - מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.