תוכנית מכונת הלידים › פורומים › קורס מכונת הלידים – פורום התמיכה › איך להטמיע סרטון יוטיוב באתר ג\'ומלה?
- This topic has 5 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, חודש 1 by
uridafna@gmail.com.
- מאתתגובות
- פברואר 6, 2018 בשעה 1:11 pm #635
איך להטמיע סרטון יוטיוב באתר ג’ומלה?
פברואר 6, 2018 בשעה 1:13 pm #636בניגוד לוורדפרס ששם פשוט שמים את כתובת הסרטון ואז הוא מופיע בתוכן,
בג’ומלה צריכים להתקין בשביל זה תוסף.
תתקיני למשל את התוסף הזה – https://extensions.joomla.org/extension/joomtube-embed-youtube-video/
ואז בכל מאמר שבו תשימי את כתובת הסרטון – אז הסרטון פשוט יופיע בעמוד.פברואר 6, 2018 בשעה 1:34 pm #637היי אורי,
הבעיה שלי היא עם עורך הטקסט בחלק של האנגלית של האתר. בעבר סידרת עבורי את העורך בעברית ואשמח אם תוכל לעשות זאת שוב באנגלית על פי הפרטים אשר שלחתי אלייך בפרטי.תודה רבה, מיטל.
פברואר 6, 2018 בשעה 2:05 pm #638כנסי בתפריט העליון של אזור הניהול לפי הסדר הבא ל:
system
global configuration
ושם בשדב של default editor תבחרי ב Editor Jce
ואז תלחצי על Saveכך בכל המאמרים יהיה לך עורך טקסט ולא עורך html.
פברואר 7, 2018 בשעה 6:41 pm #639היי אורי,
אני תוהה אם זו בעיה במערכת שלי או בי… אני לא מבינה איפה להתקין את התוסף, האם זה לא תחת פלאגין? כי אחרי שאני לוחצת על הכפתור לא מופיעה לי אפשרות להוסיף תוסף אלא אני רואה רק את התוספים הקיימים. אשמח לעזרה בכך.ועוד שאלת ג’ומלה – האם יש לי אפשרות לשנות את השמות של התמונות שכבר קיימות במערכת? אם כן, איך והאם זה בכלל עוזר לקידום או לוותר?
תודה, מיטל.
פברואר 7, 2018 בשעה 8:41 pm #640כדי להתקין דברים בג’ומלה (לא משנה מה – רכיב, תבנית או כל דבר אחר), הולכים ל:
Extensions
Manage
Install
רק אחרי שמתקינים, אז רואים את מה שהתקנו ברשימת הפלאגינים, רכיבים, מודולים או תבניות. - מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.