תוכנית מכונת הלידים › פורומים › קורס מכונת הלידים – פורום התמיכה › הקמת אתר/דף מכירה לצורך קידום דף מכירה באמזון
- This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, 5 חודשים by
uridafna@gmail.com.
- מאתתגובות
- אוקטובר 15, 2017 בשעה 8:53 pm #230
יש לי מוצר חדש שהשקתי באמזון לפני שבועות ספורים והוא בתחילת דרכו.
כמו כן, יש לי אתר (פלטפורמת WP) של החברה שהקמתי לצורך מכירת מוצרים באמזון שהוא כרגע אתר “מת” בלי שום תכנים כי עוד אין לי כל כך מה לכתוב מלבד המוצר הזה.
אני רוצה ליצור דף אינטרנט שיעסוק במוצר (ועל זה כמובן יש לי הרבה תוכן ) אני יכול ליצור את הדף הזה תחת הדומיין של האתר אבל לא נראה לי נכון שאפשר יהיה להגיע אליו מדף הבית אלא רק מקישור ישיר אליו כי כאמור אין לי מה להציג בדף הבית. כך שבשלב זה זה יהיה הדף היחיד הפעיל באתר (הגם שהוא לא דף הבית) ובהמשך כשיהיו עוד מוצרים ובמידה ויהיה קשר ביניהם לבנות אתר סביבם. וכרגע לקדם (על פי תכני הקורס) את הדף הזה במטרה כאמור לקדם את דף המכירה באמזון.
1. האם זה אפשרי?
2. האם נכון לעבוד כך במצבי?
3. האם זה נקרא דף נחיתה? (דומני שלא כי הבנתי שכל הרעיון של דף נחיתה הוא לאסוף כתובות אימייל וכרגע לא ברור לי מה אעשה עם כתובות אימייל.
4. האם להקים אתר נפרד למוצר הזה? האם צריך דומיין נפרד לשם כך?
5. בקיצור האם תוכל להמליץ איך נכון לפעול?
תודה מראשאוקטובר 18, 2017 בשעה 7:23 am #2341. האם זה אפשרי? ודאי. אתה פשוט לא מפרסם את הדף בתפריט ורק מפנה אליו בעזרת הקישור הישיר לדף עצמו.
2. האם נכון לעבוד כך במצבי? בינתיים תבנה אתר למוצר שיש לך. בהמשך, אם המוצר הבא יהיה באותו תחום, אז הייתי יוצר בדף הבית משהו כללי על התחום, ואז משם הפניות למוצרים. אם המוצר הבא לא יהיה קשור, עדיף לעשות אתר עם דומיין נפרד.
3. האם זה נקרא דף נחיתה? (דומני שלא כי הבנתי שכל הרעיון של דף נחיתה הוא לאסוף כתובות אימייל וכרגע לא ברור לי מה אעשה עם כתובות אימייל. זה אכן דף ניתה, דף נחיתה לא חייב לאסוף אימיילים, אבל בהחלט כדאי. תוכל לתת טיפים על התחום של המוצר שלך למי שירשם בטופס, וכך תוכל לדוור לו מדי דפעם מדבצעים וכדד’.
4. האם להקים אתר נפרד למוצר הזה? האם צריך דומיין נפרד לשם כך? כמו סעיף 2- יש עניין שהדומיין יהיה קשור למוצר ושהאתר לא יהיה סתם בליל של מוצרים לא קשורים.
5. בקיצור האם תוכל להמליץ איך נכון לפעול? כנ”ל - מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.