מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    pazithaziz
    משתתף

אורי בוקר טוב יש לי מספר שאלות ברשותך:

1. האם כאשר אני רוצה לקדם מילת מפתח מספיק דף אחד באתר בכדי לקדם את אותה מילה?
      2. מה קורה אם אני רוצה שמילת מפתח מסויימת תעלה בתוצאות של גוגל האם היא צריכה תכנים נוספים בדפים נוספים?
      3. במידה ויש לי מוצר ידע שמגיעים אליו רק דרך הרשמה חינמי/ תשלום לא משנה האם התוכן במוצר זה במידה ואני רוצה שהוא יהיה נסתר עליי לא לקדם אותו?
      4. במילים אחרות האם אני מקדמת רק דפים שאני רוצה שהם יהיו גלויים ואז אני חייבת להכין תוכן גלוי?

תודה רבה
      פזית

uridafna@gmail.com
      מנהל בפורום

אורי בוקר טוב יש לי מספר שאלות ברשותך:

1. האם כאשר אני רוצה לקדם מילת מפתח מספיק דף אחד באתר בכדי לקדם את אותה מילה? –
        בדרך כלל לא. נניח שיש לי אתר טיולים ויש בו כמה תחומים, ואת רוצה לקדם למשל – טיולים בגליל, כדאי שיהיה לך עמוד אחד מרכזי שעוסק בטיולים בגליל, ותחתיו עוד 4-5 עמודים שעוסקים בתת נושא של טיולים בגליל, וגם בהם כתוב טיולים בגליל עם קישורים לדף המרכזי באותו נושא.
        2. מה קורה אם אני רוצה שמילת מפתח מסויימת תעלה בתוצאות של גוגל האם היא צריכה תכנים נוספים בדפים נוספים?
        די מה שכתבתי מקודם. אבל זה לא רק עניין של תכנים, תריכים לבצע גם את שאר הנושאים של הקורס.
        3. במידה ויש לי מוצר ידע שמגיעים אליו רק דרך הרשמה חינמי/ תשלום לא משנה האם התוכן במוצר זה במידה ואני רוצה שהוא יהיה נסתר עליי לא לקדם אותו? נכון.
        4. במילים אחרות האם אני מקדמת רק דפים שאני רוצה שהם יהיו גלויים ואז אני חייבת להכין תוכן גלוי? נכון.

תודה רבה
        פזית

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
      • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.